Author Topic: Batch mode  (Read 23454 times)

BengunnIPSC

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Batch mode
« on: January 25, 2015, 12:35:26 pm »
Where do I set the "batch mode"
On the watch, or in the software?
And if in the software, where is it?

Adam

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1010
Re: Batch mode
« Reply #1 on: January 26, 2015, 02:01:27 pm »
When you go into the Repetition screen, tap on the word "Batch" on the bottom.  Note that the docs are built-in to the app can also be downloaded from the main site.

BengunnIPSC

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Batch mode
« Reply #2 on: January 26, 2015, 05:08:09 pm »
Great, thanks